Hond


Uw hond verdient de juiste uitgebalanceerde voeding. PERRO is dan de goede keuze. Het is een volledig diervoeder dat naadloos aansluit bij hun voedingsbehoeften. Perro is leverbaar in meerdere varianten: PERRO: voordelig assortiment voor alle honden, Perro Gold Sensitive: premium kwaliteit voor een lage prijs en Perro voor de POES: een kwaliteitsvoer voor uw kat, vriendelijk voor uw portemonnee.

PERRO is afgestemd op de behoeften van alle soorten honden in iedere levensfase. Het is verkrijgbaar in de volgende varianten voor iedere levensfase: Pup, Diner, Lam&Rijst, Krokante Brok, Geperste Brok en Senior.

Perro Gold Sensitive In PERRO Gold worden alleen kwaliteitsingrediënten gebruikt die makkelijk opneembaar en goed verteerbaar zijn. Hierdoor is minder voeding nodig en is de ontlasting compacter. De smakelijke brok stimuleert kauwen en helpt gebitsproblemen voorkomen. Het is glutenarm en vriendelijk voor maag en darmen.

Goede voeding zorgt dat honden beter in hun vel zitten en dat ze een mooie glanzende vacht hebben. Voor de pup: Perro Gold Pup Kip en Rijst, voor de volwassen hond in elke levensfase: Perro Gold Adult Lam&Rijst.